vineri, 7 ianuarie 2011

Merceria va fi inchisa in perioada: 10- 23 ianuarie 2011

La Multi Ani! Multumim tuturor pentru colaborare, pentru comenzile plasate si pentru aprecierea calitatii produselor si serviciilor noastre. In acest fel, progresam si speram sa ne inbunatatim relatia cu clientii si sa asiguram o gama cat mai variata, la preturi competitive, in ciuda scumpirii materiei prime, pe plan mondial. Anul 2010 a adus o marire a TVA-ului cu 5%, insa preturile noastre au ramas neschimbate. Pe plan mondial s-a scumpit bumbacul, automat si ata de cusut si produsele adiacente, insa noi am micsorat adaosul comercial, pentru a lasa preturile neschimbate. La materialele groase, de iarna am aplicat adaosuri mult mai mici, pentru a veni in sprijinul celor care vor sa creeze, sa lucreze cu materialele comercializate de Merceria.ro.
Ne bucuram sa venim in intampinarea necesitatilor voastre si astfel am marit constant gama de produse; momentan expunem aproximativ 1000 de produse, in magazinul nostru virtual si nu ne vom opri aici.



In perioada urmatoare suntem nevoiti sa inchidem Merceria si ne cerem scuze pentru inconvenientul cauzat. Stim ca aveti proiecte care nu pot fi amanate, dar aceasta pauza este necesara. Vom onora comenzile primite pana la data de 07.01.2011, inclusiv si acestea vor pleca de la noi sau vor fi disponibile pentru ridicare persoanala, luni 10.01.2011. In perioada 10-23 ianuarie, butonul Adauga in cos, va fi dezactivat pe paginile de prezentare a produselor, este doar o metoda temporara. Se pot plasa comenzi, doar accesind produsul care se doreste cumparat. Totusi, aceste comenzi vor fi trimise insepand cu data de 24 ianuarie. Va vom contacta, in scopul confirmarii comenzii, dupa aceasta data, in situatia in care doriti anularea comenzii, va rugam sa ne anunati. Nu vom putea raspunde la telefoane si vom raspunde doar la email-urile urgente.
Multuimim pentru intelegere si promitem sa revenim cu noutati in perioada urmatoare.

Un an nou plin de idei si impliniri ale proiectelor voastre!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu