luni, 15 noiembrie 2010

Mici intarzieri

Cu scuzele de rigoare, expediem coletele, cu mici intarzieri. Spre exemplu, azi, trimitem comenzile primite pe data de joi 11.11. Anumite intarzieri pot fi cauzate de lipsa pe stoc a anumitor produse si preferam sa asteptam primirea lor si apoi sa expediem comanda, completa. De obicei va informam, daca intarzierea livrarii este cauzata de acest lucru.
In situatia in care aveti nevoie urgenta de produsele comandate, exista posibilitatea achitarii unei taxe de urgenta, detalii aici: http://www.merceria.ro/cumpara/taxa-de-urgenta-355371
Asa cum este specificat, aceasta nu se percepe daca nu expediem in termen de 24 de ore, de la plasarea comenzii.
De asemenea, daca sunteti din Bucuresti, puteti opta pentru ridicarea produselor, de la sediul nostru (atentie nu avem magazin de prezentare, este necesara o comanda online, in prealabil). Mai multe detalii, gasiti aici: http://www.merceria.ro/info/livrare Programul de functionare este zilnic, de dimineata pana seara, pentru a nu fi nevoiti sa va schiombati planurile zilnice. Produsele comandate se pastreaza timp de o saptamana, in cadrul magazinului si pot fi ridicate oricand, in acest interval.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu