marți, 14 septembrie 2010

Transport&retururi

Livrarea se va face prin Posta Romana sau prin serviciul de curierat rapid Bookurier; specificati inainte de finalizarea comenzii sau printr-un email la mercerieonline[at]gmail.com daca doriti livrarea rapida, prin curier. Contravaloarea taxelor de livrare va fi achitata de catre client si se va plati in momentul ridicarii coletului de la Oficiul postal.

Confirmarea si disponibilitatea produselor va fi transmisa in cel mai scurt timp, de la plasarea comenzii.
Daca produsele comandate nu se afla pe stoc, coletele se vor livra in ziua de marti, a fiecarei saptamani, pentru comenzile primite pana vineri, in saptamana precedenta. In situatia in care toate produsele sunt disponibile, comanda dumneavoastra va fi expediata, in cel mai scurt timp, in ordinea primirii. In general, distanta in timp, de la plasarea unei comenzi, pana la posibilitatea ridicarii acestuia, de la oficiul de destinatie, nu depaseste o saptamana. Intotdeauna veti primi un email de instiintare a expedierii prin Posta sau prin Bookurier, in ziua in care coletul pleaca de la Merceria.ro.

Merceria.ro expediaza colete, doar pe teritoriul Romaniei, momentan! Tarifele practicate de firmele de curierat sau de Posta, sunt foarte mari comparativ cu valoarea produselor. Plata internationala este posbila doar prin intermediul bancilor, Paypal sau Western Union, aplicandu-se comisioane, in toate cazurile.

Daca sunteti din Bucuresti si doriti sa ridicati coletul, personal, va rugam sa alegeti aceasta metoda, inainte de finalizarea comenzii, sau sa specificati in rubrica, Comentarii. Veti primi un email prin care veti fi intiintat(a) de procesarea comenzii si disponibilitatea produselor, la sediu nostru. Intervalul de ridicare a comenzilor, este:
Luni - Vineri: 07.00 - 20.00
Sambata: 08.00 - 20.00
Duminica: 09.00 - 20.00
Taxa de trimitere prin Posta Romana va fi cuprinsa intre 8-10lei, in functie de greutatea coletului. In cazul in care comanda dumneavoastra cuprinde materiale textile sau alte produse cu o greutate mai mare (ex: ate la con), taxele postale pot fi de 14-15lei. Daca valoarea comenzii este mai mare de 200lei, taxa de livrare prin Posta va fi suportata de Merceria.ro, indiferent de pretul practicat de Posta Romana. Timpul de livrare poate sa difere de la o destinatie la alta, dar va fi aproximativ 3-4 zile lucratoare.
Se trimit comenzi doar la adresa pe care o aveti trecuta in Cartea de Identitate, deoarece, in caz contrar, nu se poate ridica coletul de la Oficiul Postal . In cazul in care doriti sa primiti coletul la alt Oficiu decat cel de care apartineti, va trebui sa trimitem coletul Post Restant. Pentru aceasta, va rugam sa ne comunicati numarul Oficiului Postal de la care doriti sa ridicati comanda.

Taxa de livrare prin Bookurier este de 10 lei pentru Bucuresti si 20 lei, pentru alte localitati si include taxa de rambursare a banilor, asigurarea valorii marfurilor, etc. In cazul unor colete foarte grele (materiale textile, conuri), se aplica tarifele practicate de Bookurier, daca livrarea este in afara orasului Bucuresti. Pentru comenzi mai mari de 500lei livrarea prin Bookurier, este gratuita, indiferent de locatie (pe teritoriul Romaniei). Timpul mediu de livrare este de 24 de ore pentru expeditiile loco, sau expeditiile livrate in localitati resedinta de judet, sau 36 de ore intre oricare alte doua localitati din Romania.

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice. Daca sunteti nemultumit de un produs, il puteti returna in termen de 10 zile lucratoare. In acest caz, produsul va trebui returnat in starea initiala (inclusiv in ambalajul original), iar pentru returnare va trebui sa fie suportat costul transportului, de catre client; rambursarea contravalorii produsului se va face in termen de 30 de zile de la retur.

Aceste dispozitii se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta.
Clientul nu are dreptul sa opteze decat o singura data pentru returnarea/inlocuirea unui produs in conditiile art 4 alin.1 lit b) din O.G. 130/2000. In cazul returnarii/inlocuirii produselor ca urmare a renuntarii la cumparare, costurile de returnare/inlocuire sunt suportate de catre client.
In orice situatie de returnare a produselor, acestea trebuie sa fie in aceeasi stare, in ambalajul si cutia originala, cu etichetele intacte si impreuna cu toate documentele care l-au insotit (factura, etc.).

Persoanele care, din motive independente de respectarea obligatiilor din partea Merceria.ro, refuza sau nu preiau coletul trimis prin Posta Romana sau Bookurier, vor fi inregistrate intr-o baza de date, speciala. In eventualitatea unei noi comenzi, vor trebui sa plateasca cheltuielile de livrare si returnare a coletului precedent, impreuna cu noua suma datorata, in avans, prin transfer bancar.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu