sâmbătă, 28 august 2010

Ambalare&reciclare


Coletele trimise de Merceria.ro, pleaca de la noi, ambalate in cutii de carton, solide, securizate cu banda adeziva. Fiecare colet este protejat in hartie de ambalat, natur si ambele laterale sunt asigurate de multe randuri de banda adeziva, pentru a rezista la transport. Nu facem concesii de la aceste metode de ambalare, nici pentru coletele trimise loco, in Bucuresti.
Cutiile in care sunt trimise coletele, provin de la ambalarea in bax a produse alimentare, preponderent. Decizia de a folosi cutii de carton care au avut initial alt scop, are doua laturi pozitive, din punctul nostru de vedere:
1. este o metoda de reciclare, acelasi produs are doua utilitati.
2. mentinem un pret redus, pentru taxele de expediere.
In interiorul coletului, asiguram produsele casabile cu folie antisoc si toate articolele de pasmanterie le ambalam in pungi ziplock (cu fermoar). Materialele textile si articolele voluminoase sunt ambalate in pungi biodegradabile, mari.


Va sfatuim sa reciclati materialele de hartie si plastic, primite pe post de ambalaje, in coletele trimise de Merceria.ro. Sunt gesturi mici, pe care le facem azi, dar care ar putea sa asigure un viitor mai bun, copiilor nostri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu